VÅRA LEDARE/LÄRARE

Alla dessa fantastiska ledare kommer ge antingen en eller flera workshops på festivalen – vi ses väl?

Magnus Karlsson från SoulSound Sweden är Soundhealer. Han har spelat trummor och slagverk i över 30 år, och i en mängd olika konstellationer. Han har alltid mått bra av att spela trumma så när han läste om sound healing så förstod han att det är detta var vad han vill syssla med. Att få människor och jag själv att må bra som en läkande metod av både kropp och själ genom ljud och rytm.

www.soulsound.se

Jennelie Gränshagen från Jennas Auyrvediska, Jenna är din Ayurveda- och Yogaterapeut i Småländska Storebro där hon erbjuder Ayurvedisk hälsovägledning och oljebehandlingar samt yoga och detox vägledning online.

www.jennasayurvediska.se

Lasse Hedlin från LevMera är till vardags ingenjör men arbetar även som coach inom området närhet, intimitet och relationen främst till dig själv som klient. Är även diplomerad andningspedagog och är utbildad i Samtyckeshjulet.

www.levmera.nu

Anna Rosén från Annas HelhetsCenter, Annas passion är att supporta människor till att öppna upp för ännu mera liv och leva sin fulla potential. Hon arbetar med en stark intuition med energiarbete och är en uppskattad healer, samtalscoach och inspiratör. Dom som har fått chansen att få möta Anna upplever en stor lättnad och transformation av det de bär på. Anna ger en varm, trygg och inbjudande känsla där du kan slappna av.

www.annashelhetscenter.se

Pierre Björklöw och Jimmy Engström från Growing Man, Pierre har arbetat i många år med gruppterapi och coachande, genom processinriktade behandlingar tar han med dig man på en helande resa.

Jimmy Engström har vandrat sin väg från mörkret av ett självförakt som ledde honom till att fatta beslut som blev smärtsamma för honom och omgivningen. Han hade en oförmåga att sätta sunda gränser och kunde inte uttrycka sina känslor och behov. Genom en djupdykning ner i de mörkaste djupen av sig själv hittade han verktyg för att bli den man han vill vara. Dessa verktyg vill han dela med sig av tillsammans med all sin kärlek.

www.growingman.se

Katarina Sandberg från Outdoorness, Kattis är en tränings- och hälsocoach som har arbetat med träning, hälsa, hållbarhet och service sedan 2007. Hon driver företaget Outdoorness i Oskarshamn och håller pass runt om i Sverige, med regelbundna sessioner i Stockholm. Outdoorness fokuserar på människan och miljön och erbjuder en mängd olika aktiviteter såsom SUP-paddling, träning och Breathwork 9D.

www.outdoorness.se

Jessica Eriksson från Essens Coaching AB, Jessica har en kraftfull energi och kapacitet att guida och hålla space för andra så att de kan gå igenom djupa processer och läkning. Breathwork och energiarbete är det som hon brinner för, då hon själv känner att det är med en kombination av dessa som hon kan hjälpa klienter att komma i kontakt med deras innersta kärna – kärlek, ljus och njutning.

https://www.facebook.com/JessicaErikssonSC

Håkan Kjellin i Hult, har spelat i olika egna band, och är bl a lärare och visdiktare. Han är också musikproducent och tolkare av den skatt av uråldrig visdom som finns i mantran som fortfarande inspirerar människor världen över. Han har bl a gjort den mycket uppskattade ”Om Namah Shivayah” som finns på streamingtjänster under namnet ”Håkan & Frida”.

Jill Weidenstolpe driver yogastudion Unstuck Warrior i Västervik. Hon tar dig med på ett yogapass Beyond Yoga. I sitt arbete hjälper hon framförallt kvinnor att låta njutningen finnas med i både prestation, träning & återhämtning. Som yogalärare brinner Jill för både lekfullhet och teknik. Medan som meditationslärare vurmar hon för mjuka påminnelser om att göra mindre. Allt med njutningen i fokus!

www.unstuckwarrior.se

Sofia Cerne från Sofia Cerne Creations AB och Xtas och Tantrickink, kombinerar BODY MIND & SOUL i hur hon jobbar och hon har över 25 års erfarenhet företagsamhet, företagsfrämjande och att ge råd och coacha blivande företagare. De senaste 12 åren som behandlare och lärare inom tantra.

Tantrisk utveckling- en väg för dig?

Johannes Löf, från my outdoorpassion Johannes är kustjägarofficeren som gick från ett strävsamt uppnående till ett nyfiket utforskande genom upptäckten av mindfulness som förhållningssätt i livet. På festivalen erbjuder han workshopen: Mindfulness – creating an island och being in the sea of constant doing

www.myoutdoorpassion.se

Pairgoodstuff His name is Per-Gustaf and here’s here to Pair-Goodstuff. A DJ and event organiser from Stockholm, Sweden having Co-founded 2 Club Concepts; Houset and The Church. With 15 years experience and a love for everything from House to Drum and Bass, he is well versed in uplifting any crowd with varied rhythms to celebrate music and movement. Han kommer guida oss genom en extatisk danskväll.

Emma Birgersson från Söraby För Emma så har dansen alltid varit en viktig del av hennes liv. På sin gård på Småländska höglandet erbjuder hon workshops med frigörande dans, meditationer, coaching och healing. På festivalen kommer hon erbjuda Dance Expansion – frigörande dans.

www.soraby.se

Helene Svärdstål från Happybody kommer bjuda på Lymfyoga. För henne är det viktigt att förebygga ohälsa och även att se helheten, allt hänger ihop…själen, kroppen, livet. Det vi är med om i livet sätter sina spår, tar vi inte hand om sår och trauman så sätter det sig i kroppen och kommer att påverka oss fysiskt eller mentalt tills vi tar tar tag i det.

https://www.bokadirekt.se/places/happy-body-lymfmassage-och-energibehandling-41558